Την Τρίτη η απόφαση για το Παγκρήτιο

Σε συνεδρίαση της ανώνυμης εταιρίας του Δήμου που διαχειρίζεται τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα αποφασιστεί για το αν μείνει η «μετακομίσει» ο Εργοτέλης

Σημαντική ημέρα είναι η αυριανή για τον Εργοτέλη καθώς θα μάθει αν θα αναγκαστεί να  «μετακομίσει» από το Παγκρήτιο Στάδιο ή θα παραμείνει με χαμηλότερο κόστος από ότι τα τελευταία χρόνια. Είναι γνωστό ότι οι «κιτρινόμαυροι» αντιδρούν έντονα στο «ενοίκιο» που πληρώνει σε ετήσια βάση και το οποίο έφτασε τις 115.000 ευρώ (μαζί με τα υπόλοιπα λειτουργικά έξοδα φτάνει τα 200 χιλιάρικα) και έχει ζητήσει να υπάρξει «κούρεμα» στις απαιτήσεις του Δήμου, διαφορετικά θα επιστρέψει στο Μαρτινέγκο ή θα αναζητήσει άλλη… στέγη.

Από την πλευρά της η ανώνυμη εταιρία του Δήμου που διαχειρίζεται τις αθλητικές εγκαταστάσεις δείχνει αρκετά χολωμένη για το γεγονός ότι οι οφειλές του Εργοτέλη για την χρονιά που πέρασε καλύφθηκαν με μεταχρονολογημένες επιταγές, αλλά κυρίως γιατί η αντιπρόταση των «κιτρινόμαυρων» στερείται σοβαρότητας όπως χαρακτηριστικά μας μετέφερε στέλεχος της εταιρίας. Ο Εργοτέλης έχει προτείνει 10.000 ευρώ για ενοίκιο του βοηθητικού γηπέδου και των αποδυτηρίων και άλλα 20.000 ευρώ σε περίπτωση που χρησιμοποιεί και το κεντρικό γήπεδο.

Από τις 115 χιλιάδες στις 30 χιλιάδες ευρώ δηλαδή και όπως γίνεται άμεσα αντιληπτό μια τέτοια διαφορά δεν μπορεί να πάρει το «οκ». Επίσης στον Δήμο θεωρούν ότι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο δεν μπορούν να γίνει καμία άλλη δραστηριότητα, όπως ακαδημίες, που να αποφέρει χρήμα, αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεσμεύουν τους χώρους που δεν μπορούν να αξιοποιηθούν διαφορετικά.

Όλα αυτά τα ζητήματα θα τα «ζυγίσουν» τα μέλη της ανώνυμης εταιρίας που στις 2.30 μμ θα κληθούν να πάρουν την τελική τους απόφαση για το μέλλον του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook