Το έπος της Πορτογαλίας πάει… πίσω την δικαστική “μάχη” του Εργοτέλη

Η καθιερωμένη …αργία της 4ης Ιουλίου, κρατάει “κλειστά” τα γραφεία της ΕΠΟ, συνεπώς η δικαστική “μάχη” του Εργοτέλη στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών πάει για την Πέμπτη.

4 Ιουλίου 2004: Η εθνική Ελλάδος κερδίζει στην Πορτογαλία το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία γιορτάζει την όγδοη επέτειο της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού της Πορτογαλίας με την καθιερωμένη της… αργία. Συνεπώς όπως κάθε χρόνο, κατά την «Ημέρα του ποδοσφαίρου» οι υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. θα παραμείνουν κλειστές.

Η αργία αυτή επηρεάζει τον Εργοτέλη, καθώς για εκείνη την μέρα, την Τετάρτη 4 Ιουλίου, ήταν προγραμματισμένο να κατατεθούν τα υπομνήματα για την καταγγελία της Κρητικής ΠΑΕ στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ εις βάρος του Πανιωνίου. Οπότε παίρνουν παράταση μίας μέρας και θα κατατεθούν την Πέμπτη 5 Ιουλίου.

H EΠΟ διερευνεί τη νομιμότητα της ασφαλιστικής ενημερότητας του Πανιωνίου. Οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας μέσα από το ΙΚΑ Καλλιθέας “ψάχνουν” τη νομιμότητα της ασφαλιστικής ενημερότητας γι΄αυτό και οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους ενώπιον του δικαστηρίου.

Η δικαστική “μάχη” του Εργοτέλη συνεχίζεται και οι άνθρωποι του είναι αποφασισμένοι να την φτάσουν μέχρι το τέλος αφού είναι η μοναδική ελπίδα πλέον της κρητικής ομάδας να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ μετά την αρνητική ψήφο ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ για την αύξηση των ομάδων στην πρώτη κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook