Την Παρασκευή τα νεότερα για το Παγκρήτιο

Το Δ.Σ. της ανώνυμης εταιρίας του Δήμου που διαχειρίζεται τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου παρέπεμψε το θέμα του Εργοτέλη στην επόμενη συνεδρίαση αφού πρώτα ξεκαθαρίσει το οικονομικό της περυσινής χρήσης.

Μάταια περίμεναν οι άνθρωποι του Εργοτέλη την απόφαση του Δ.Σ. της ανώνυμης εταιρίας του Δήμου που διαχειρίζεται τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου αναφορικά με την παραμονή της ομάδας στο Παγκρήτιο στάδιο, κάτω φυσικά από τις νέες οικονομικές συνθήκες που προτείνει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Και αυτό γιατί στον Δήμο παρέπεμψαν το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση, που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή στις 3 μμ. έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει πρώτα το οικονομικό σκέλος της περυσινής συνεργασίας και χρήσης του σταδίου, από τον Εργοτέλη.

Στον Δήμο υποστηρίζουν ότι η πρόταση του Εργοτέλη για να πληρωθούν τα περυσινά ενοίκια με μακρινές επιταγές δεν μπορεί να προχωρήσει καθώς υπάρχουν λειτουργικά έξοδα τα οποία θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα και ως εκ τούτου αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα παλιά, δεν γίνεται να γίνει συζήτηση για την επόμενη περίοδο.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι υπάρχει μια σχετική δυσαρέσκεια για το μεγάλο «κούρεμα» που προτείνει ο Εργοτέλης για να χρησιμοποιήσει ξανά το στάδιο, ωστόσο τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.

Να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. της ανώνυμης εταιρίας του Δήμου που διαχειρίζεται τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι 9μελές με πρόεδρο τον Γιάννη Δροσίτη, δύο δημοτικούς συμβούλους, τους κ. Περυσινάκη και Δολαψάκη καθώς επίσης και έξι δημότες της πόλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook