«Σφήνα» για Μπούντιμιρ από ΑΠΟΕΛ

Πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Κροάτη επιθετικού.

Όπως αναφέρει το σάιτ του Σπόρ Fm της Αθήνας, ένα σημαντικό εμπόδιο φαίνεται ότι μπαίνει στην επιθυμία του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Μάριο Μπούντιμιρ καθώς πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Κροάτη επιθετικού.

Ο Μπούντιμιρ έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και εδώ και αρκετές μέρες… κυριαρχούσε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ καθώς ο Γιώργος Δώνης τον είχε στην κορυφή της λίστας του για την επίθεση.

Μέχρι και σήμερα, όλα έδειχναν ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα κατάφερνε να εντάξει στο δυναμικό του τον Κροάτη φορ. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει «σφήνα» για τον παίκτη.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί την απόκτηση του Μπούντιμιρ έχοντας μάλιστα την δυνατότητα να προσφέρει περισσότερα χρήματα στον παίκτη.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες αλλά για την ώρα φαίνεται ότι ο δρόμος του ΠΑΟΚ προς… την απόκτηση του Μπούντιμιρ, μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook