Και κατά της Κέρκυρας ο Εργοτέλης

Αύριο η εκδίκαση της υπόθεσης με Πανιώνιο και αναμονή της τελικής απόφασης

Η σημερινή αργία της ΕΠΟ, λόγω της κατάκτησης του EURO 2012, μετέθεσε για αύριο τις εξελίξεις σχετικά με την καταγγελία του Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου που θα συζητηθεί στην Επιτροπή μεταγραφών της Ομοσπονδίας. Στον Εργοτέλη περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις και κυρίως το πόρισμα της ΕΠΟ για το αν η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα της ομάδας της Νέας Σμύρνης, με την οποία τον Γενάρη έκαναν τις δέκα μεταγραφές, είναι παράτυπη ή όχι. Πόρισμα που θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την πορεία της εκδίκασης της υπόθεσης, που θα κρίνει εν πολλοίς την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται οι «κιτρινόμαυροι».

Να σημειωθεί ότι παρόμοια καταγγελία έχει κάνει και ο Παναιτωλικός κατά της Κέρκυρας, γεγονός που «ανάγκασε» και τον Εργοτέλη να στραφεί κατά της ομάδας του νησιού των Φαιάκων. Και αυτό γιατί αν δεν δικαιωθεί ο Εργοτέλης με τον Πανιώνιο και δικαιωθεί ο Παναιτωλικός με την Κέρκυρα, δεν θα γίνει τίποτα το ιδιαίτερο καθώς η ομάδα του Αγρινίου δεν μπορεί να σωθεί αφού τερμάτισε πρότελευταία και ο Εργοτέλης που έχει έννομο συμφέρον δεν είχε κάνει καταγγελία. Τώρα όμως με την καταγγελία και κατά της Κέρκυρας, ο Εργοτέλης είναι καλυμμένος  και θα σωθεί στην περίπτωση που είτε ο Πανιώνιος είτε οι Φαίακες, τιμωρηθούν για παράτυπες μεταγραφές.

Επίσης να προστεθεί ότι εκκρεμεί και η καταγγελία του Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου για το γεγονός ότι δεν εφαρμόστηκε η τιμωρία με την αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές σε δύο παίκτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook