Συνεχίζει την δικαστική του “μάχη” ο Εργοτέλης

Ενώ σήμερα έρχεται στο Ηράκλειο ο νέος του τεχνικός Σίνισα Γκόγκιτς.

Η χθεσινή  “μέρα του ποδοσφαίρου”  λόγω της επετείου από το έπος της Πορτογαλίας το 2004 κράτησε κλειστή την ΕΠΟ όμως σήμερα θα εκδικαστεί κανονικά στην Επιτροπή Ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ, η προσφυγή του Εργοτέλη σε βάρος του Πανιωνίου, για παράνομες μεταγραφές τον Ιανουάριο. 

Η δικαστική μάχη του Εργοτέλη για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ έχει πάρει διπλό χαρακτήρα αφού ανάλογη κίνηση έχει κάνει και σε βάρος της Κέρκυρας, για την οποία έχει προσφύγει και ο Παναιτωλικός.

Σχετικά με το γηπεδικό, την παρέμβαση του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, έχει ζητήσει ο Εργοτέλης, για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Παγκρήτιο Στάδιο και την νέα χρονιά με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία της κρητικής ομάδας ενώ απόψε έρχεται στο Ηράκλειο ο νέος τεχνικός της Σίνισα Γκόγκιτς.

Έτσι ξεκινάει ο προγραμματισμός της προετοιμασίας, περιμένοντας πάντα τα ευχάριστα νέα από την δικαστική “μάχη” για να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ, ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον οι μεταγραφικές κινήσεις των “κιτρινόμαυρων”  μετά το μπαράζ αποχωρήσεων βασικών του παικτών . 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook