Bλέπει Πίτσο ο Εργοτέλης

Ο Μηνάς Πίτσος είναι ελεύθερος από τις 30 Ιουνίου, από τον ΟΦΗ δεν έχει δεχτεί καμία ενόχληση και ήδη τον έχει προσεγγίσει ο Εργοτέλης εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η παραμονή του 32χρονου αριστερού μπακ στην ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και ήδη εκείνος έχει αρχίσει να δέχεται προτάσεις για τη νέα σαιζόν. Βέβαια, ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στον ΟΦΗ ωστόσο γνωρίζει και τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν μετά την μη αδειοδότηση της ομάδας.

Ωστόσο από την στιγμή που το μέλλον του στον ΟΦΗ είναι μετέωρο, ο Μηνάς Πίτσος ήδη έχει βολιδοσκοπηθεί από άλλες ομάδες και μια από αυτές είναι ο Εργοτέλης. Οι “κιτρινόμαυροι″ τον έχουν προσεγγίσει κάνοντας μαζί του μια διερευνητική επαφή δίχως να έχει προχωρήσει περαιτέρω το θέμα. Ωστόσο, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η έξοδος του από τον ΟΦΗ τότε ο έμπειρος αμυντικός δεν αποκλείεται να παραμείνει κάτοικοςΗρακλείου αλλά φορώντας τα… “κιτρινόμαυρα”.

Η περίπτωση του Μηνά Πίτσου κρίνεται ιδιάζουσα μιας και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα την επόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σήφης Κορωνάκης είχε αποφασίσει να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο τουΠίτσου ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ δεν μπήκε καν στον κόπο να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα σε περίπτωση που ο Νίκος Αναστόπουλος έχει κάνει άλλα σχέδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook