Την Δευτέρα παρουσιάζεται ο Γκόγκιτς με τον Εργοτέλη να μένει Παγκρήτιο

Το μεσημέρι της Δευτέρας θα παρουσιαστεί ο Σίνισα Γκόγκιτς ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η χρονιά ξεκινάει για τον Εργοτέλη, έστω και αν δεν γνωρίζουν στην ομάδα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, με την ελπίδα ότι η φετινή θα είναι εντελώς διαφορετική και πολύ καλύτερη από την περσινή.

Ο “Γκόγκα” θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας (12.00 LATO) και λίγες ώρες αργότερα θα έχει την πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του. Η πρώτη προπόνηση του Εργοτέλη θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο – κάτι που δείχνει ότι η ομάδα θα παραμείνει εκεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Δευτέρα (09/07/12) στις 7.00 το απόγευμα.
Την ίδια μέρα στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «LATO» θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Σίνισα Γκόγκιτς και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook