Κορίτσια εν δράση…

Με απόλυτη επιτυχία ο Εργοτέλης διοργάνωσε το womens soccer camp στο Μαρτινέγκο. Πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Με απόλυτη επιτυχία ο Ο Εργοτέλης διοργάνωσε womens soccer camp στο Μαρτινέγκο με την συμμετοχή των κοριτσιών να ήταν εντυπωσιακή, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Μάλιστα έχει ιδιαίτερη αξία να αναφέρουμε ότι τα περισσότερα κορίτσια που πήραν μέρος ήταν γεννηθέντα από 1998 έως 2004.

Σκοπός του τουρνουά είναι η ανάδειξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και η ανακάλυψη νέων ταλέντων και κοριτσιών που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, μέσα από σκληρή δουλειά και συστηματική προπόνηση,τα πρότυπα που κινείται ο Εργοτέλης.

Το παρόν έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κουτσάκης, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Ζαφείρης Λατσούδης, ο πρώην προπονητής Βελεγράκης Στέλιος, ο προπονητής των κοριτσιών της ακαδημίας Γιώργος Δραμηντινός και ο Συγγελάκης Μιχάλης που είναι πάντα κοντά στον Εργοτέλη και στηρίζει κάθετι που γίνεται.

Στο τέλος οι μικρές αθλήτριες πήραν αναμνηστικά μπλουζάκια μια ευγενική χορηγία του κ.Λύτινα και ημερολόγια της φετινής χρονιάς.

Η επιτυχία ήταν μεγάλη και έτσι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη, Ζαφείρης Λατσούδης δήλωσε σχετικά τα εξής: ”Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που δείξατε στο κάλεσμα αυτό για την ανάδειξη νέων ταλέντων. Όποιο από τα κορίτσια έχει την όρεξη και την αγάπη για το ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως ηλικίας και μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις,θα ενσωματωθεί στην ακαδημία η και στην ομάδα που αγωνίζεται στην Α Εθνική,όταν είναι έτοιμη.Γίνεται μια προσπάθεια από τις αθλήτριες μας και από τη διοίκηση γενικά να αναδείξουμε τη γυναικεία ομάδα.Πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο και είναι σημαντικό για τις αθλήτριες του Ηρακλείου κι όχι μόνο.Υπάρχει το σωματείο του Εργοτέλη που στηρίζει κάθε προσπάθεια για όποια θέλει και μπορεί να ασχοληθεί.”

[nggallery id=8]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook