Προτάθηκε Πορτογάλος μέσος

Στον Εργοτέλη θέλουν να κάνουν μια καλή μεταγραφή πριν από την «πρώτη» για να τονώσουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Ο Γκόγκιτς ζήτησε να δει και τους δανεικούς παίκτες.

Από σήμερα οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν σηκώσει τα μανίκια και «τρέχουν» όλες τις υποθέσεις κυρίως με το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Από την στιγμή που ξεκαθάρισε το θέμα προπονητή και γηπέδου, οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνουν όλο το βάρος στην δημιουργία της νέας ομάδας και ταυτόχρονα βεβαίως παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με την δικαστική «μάχη» απέναντι σε Πανιώνιο και Κέρκυρα.

Σήμερα όλη η ημέρα αναλώθηκε σε συζητήσεις σχετικά με τον σχεδιασμό της «πρώτης» που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, εκεί όπου οι άνθρωποι του Εργοτέλη θα ήθελαν να βρίσκεται μια σημαντική μεταγραφή, προκειμένου να τονώσει το ηθικό του κόσμου.

Για το θέμα αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr έχει προταθεί ένας σημαντικός μέσος πιθανότατα από ομάδα της Πορτογαλίας και η περίπτωση του εξετάζεται λεπτομερώς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης προτάθηκε από τον μάνατζερ που εκπροσωπούσε τον Λεάλ και συνεχίζει να εκπροσωπεί τον Γκαρσία του ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα στην σκέψη των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται και ο Μηνάς Πίτσος, όπως έχουμε γράψει από το πρωί, ενώ δεν αποκλείεται ο Εργοτέλης να ενδιαφερθεί και για άλλους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ. Με την διαφορά ότι αν δεν ξεκαθαρίσει ο ΟΦΗ τις προθέσεις του, στον Εργοτέλη δεν θα κάνουν καμία κίνηση.

Επίσης ο Σίνισα Γκόγκιτς έχει ζητήσει να είναι παρόντες στις πρώτες προπονήσεις όλοι οι δανεικοί παίκτες, όπως για παράδειγμα οι Πουλάκης, Ανωγειαννάκης κ.α., προκειμένου να έχει ο ίδιος μια προσωπική άποψη για την αξία τους και έπειτα θα αποφασίσει αν τους κρατήσει ή δοθούν εκ νέου δανεικοί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook