Διακοπές τέλος, τα κεφάλια μέσα ξανά από Δευτέρα….

Τελευταία μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Εργοτέλη που από την Δευτέρα θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς της νέας σεζόν με την ελπίδα να τους βρει τελικά στην Σούπερ Λιγκ.

Ξεκούραση τέλος και από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα. Ξεκινάει η πιο… πρωτότυπη προετοιμασία της σύγχρονης ιστορίας του Εργοτέλη αφού κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα σε ποιά κατηγορία θα παίζουν οι “κιτρινόμαυροι”  την νέα σεζόν με την δικαστική “μάχη”  να είναι σε εξέλιξη.

Παρ΄όλα αυτά στόχος των ανθρώπων της κρητικής ομάδας είναι να γίνει μία σωστή προετοιμασία και παράλληλα ο Εργοτέλης να ενισχυθεί μεταγραφικά ώστε να είναι πλήρης και να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται τελικά την νέα χρονιά.

Αναντίρρητα, μία ακόμα διαφοροποίηση της φετινής χρονιάς σε σύγκριση με τις προηγούμενες είναι οτι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα γίνει εκτός απροόπτου, στο Ηράκλειο για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια.

Αύριο το μεσημέρι θα παρουσιαστεί και ο διάδοχος του Νίκου Καραγεωργίου στην τεχνική ηγεσία, Σίνισα Γκόγκιτς ενώ μετά την συμφωνία του Εργοτέλη για τη χρήση του Παγκρήτιου Σταδίου και φέτος, το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνει εκεί η πρώτη του συγκέντρωση.

Πέρα από τις διεργασίες εντός των τεσσάρων γραμμών, η διοίκηση του Εργοτέλη κάνει σχέδια για την ενίσχυση της ομάδας. Εκτός από εμπειρία, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να προσθέσουν και νιάτα στο έμψυχο δυναμικό τους και η βδομάδα που μπαίνει θα είναι σημαντική όσον αφορά αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook