Γιαλούσης: ” Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω κάνει καμία επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης”

Ο Λευτέρης Γιαλούσης δηλώνει άγνοια στο athleticradio.gr για τα σενάρια που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας περί προχωρημένων συζητήσεων για μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης φέρνουν σήμερα αρκετά μέσα των Αθηνών τον Λευτέρη Γιαλούση του Εργοτέλη την ίδια ώρα που ο ίδιος με δηλώσεις του στο athleticradio.gr δηλώνει άγνοια για αυτά τα σενάρια.

“Δεν γνωρίζω τίποτα. Ειλικρινά το μαθαίνω από εσάς. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον Εργοτέλη για τα δύο επόμενα χρόνια και φυσικά δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με κανέναν.

Δεν έχω κάνει την παραμικρή συζήτηση. Είμαι παίκτης του Εργοτέλη και ετοιμάζομαι για την “πρώτη” που θα έχουμε σήμερα στο Παγκρήτιο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Τώρα αν υπάρξουν επαφές με τον Εργοτέλη στην συνέχεια με κάποια ομάδα και αν παίζουμε στην Φούτμπολ Λιγκ τελικά και φυσικά ικανοποιηθούμε και οι δύο οικονομικά δεν αποκλείω να συμβεί τίποτα με κάποια ομάδα Σούπερ Λιγκ.  Αλλά αυτό είναι θέμα του Εργοτέλη να το δεχθεί”, τόνισε ο αμυντικός του Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook