Tο μήνυμα του Απόστολου Παπουτσάκη μέσω του Μανώλη Χαρωνίτη (vds)

Δείτε μέσα από την web tv του athleticradio.gr το μήνυμα που έστειλε ο Απόστολος Παπουτσάκης μέσω του Μανώλη Χαρωνίτη.

Ο αντιπρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” είπε:  “Βρισκόμαστε στην εκκίνηση μιας νέας αγωνιστικής περιόδου, Μιας καινούργιας προσπάθειας, αυτή τη φορά για να δημιουργήσουμε τον νέο ισχυρό Εργοτέλη. Μια ομάδα αποτελεσματική και συνάμα ελκυστική. Μια ομάδα που θα προσφέρει θέαμα και θα μας επαναφέρει το αίσθημα της υπερηφάνειας.

Στην προσπάθεια αυτή είμαστε όλοι μαζί. Η διοίκηση, ο νέος προπονητής, τον οποίο καλωσορίζουμε όλοι μας, οι παίκτες και βέβαια όλοι οι Εργοτελίτες. Θα επαναλάβω ότι δεν περισσεύει κανείς. Ο καθένας μας οφείλει να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια με όποιον τρόπο μπορεί χωρίς δικαιολογίες και υπεκφυγές.
Μέχρι και τούτη την ώρα δε γνωρίζουμε την Κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο αγώνας μας για δικαίωση συνεχίζεται. Κορυφώνεται. Άλλωστε, το δίκιο είναι με το μέρος μας. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι τα πάντα στο χέρι μας. Και για το λόγο αυτό οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας και τα δύο σενάρια. Εφόσον δικαιωθούμε, στόχος μας στη Σούπερ Λίγκα θα είναι μια θέση όσο το δυνατόν ψηλότερα, ενώ σε περίπτωση που αγωνιστούμε στη δεύτερη Κατηγορία, ο ξεκάθαρος στόχος θα είναι η άμεση επάνοδος στη Σούπερ Λίγκα.
Αυτό που είναι δεδομένο και δεν διαχωρίζεται σε σενάρια είναι η αγωνιστική φιλοσοφία μας. Με έντεκα παίκτες στην πρώτη ομάδα προερχόμενους από την τμήματα υποδομής, προφανώς το πλάνο είναι ξεκάθαρο. Θα στηρίξουμε και θα στηριχθούμε σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που από μικρή ηλικία προπονούνται και αγωνίζονται με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Δίπλα τους θα έχουν έμπειρους συμπαίκτες και όλοι μαζί υπό την καθοδήγηση του Σίνισα Γκόγκιτς θα μας παρουσιάσουν τον ΝΕΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ.
Το όραμά μας σταδιακά υλοποιείται. Το όραμα που προβλέπει η ομάδα μας να αποτελείται ως επί το πλείστον από ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την Ακαδημία μας. Και σε αυτό το σημείο να καλωσορίσουμε στην πρώτη ομάδα τις τελευταίες χρονικά προσθήκες από την ομάδα Νέων. Τον Βαλάντη, τον Κώστα και τον Γιάννη.
Προφανώς θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ και τη θωράκιση της ομάδας μας. Τώρα ξεκινά η σκληρή δουλειά για όλους. Εύχομαι πάνω από όλα να είστε όλοι υγιής και να μας κάνετε να αισθανθούμε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Εύχομαι η νέα αγωνιστική σεζόν να μας δώσει ό,τι μας στέρησε η προηγούμενη. Σας ευχαριστώ”.

Όσα είπε ο Μανώλης Χαρωνίτης
 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook