Προχωράει κανονικά ο σχεδιασμός του Εργοτέλη

Παρά την απουσία για λόγους υγείας του Απόστολου Παπουτσάκη αλλά και ενώ είναι σε εξέλιξη η δικαστική του μάχη για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Επίσημη “πρώτη” για τον Εργοτέλη χθες το απόγευμα στο Παγκρήτιο στάδιο υπό το βάρος της απουσίας του Απόστολου Παπουτσάκη,  ο οποίος περνάει μια περιπέτεια υγείας, της αβεβαιότητας για την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, αλλά και χωρίς νέες μεταγραφές.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων”εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην μονάδα αυξημένης φροντίδας του ΠΑΓΝΗ μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τα ξημερώματα της Κυριακής χωρίς πάντως να υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος. Η περιπέτεια αυτή της υγείας του δεν πρόκειται να επηρεάσει τον προγραμματισμό της ομάδας που κυλάει κανονικά.

Παράλληλα συνεχίζεται και η δικαστική “μάχη” της κρητικής ομάδας στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ, για την καταγγελία εις βάρος του Πανιωνίου, αφού την περασμένη βδομάδα δόθηκε παράταση μέχρι σήμερα για να κατατεθούν υπομνήματα και για την περίπτωση της Κέρκυρας.

Η διοίκηση του Εργοτέλη κάνει σχέδια για την ενίσχυση της ομάδας. Εκτός από εμπειρία, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να προσθέσουν και νιάτα στο έμψυχο δυναμικό τους και η βδομάδα που μπήκε είναι σημαντική όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook