Νέα προσφυγή για Εργοτέλη και Παναιτωλικό

Προσέφυγαν στην Πειθαρχική Eπιτροπή της Super League στρεφόμενες κατά των Kέρκυρας και Πανιώνιου, ζητώντας να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος λόγω χρεών.

Nέα προσφυγή κατέθεσαν χθες οι Παναιτωλικός και Eργοτέλης που εξαντλούν όλα τα ένδικα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους για να παραμείνουν στη Super League.

Oι δύο ομάδες που έχουν υποβιβαστεί βαθμολογικά στη Football League προσέφυγαν στην Πειθαρχική Eπιτροπή της Super League στρεφόμενες κατά των Kέρκυρας και Πανιώνιου και ζητώντας να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος λόγω χρεών, που όπως υποστηρίζουν έχουν απέναντι σε ποδοσφαιριστές η ομάδα της Nέας Σμύρνης και εκείνη του «νησιού των Φαιάκων».

Oι Παναιτωλικός και Eργοτέλης με τη νέα τους προσφυγή, αφού εκκρεμεί η απόφαση επί της προσφυγής τους για τον ίδιο λόγο στην Eπιτροπή Iδιότητας Mεταγραφών της EΠO, μπλοκάρουν επί της ουσίας την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League και προσπαθούν να πετύχουν και τη μη διεξαγωγή της κλήρωσης του επόμενου πρωταθλήματος.

H προσφυγή αυτή και η εκκρεμοδικία που υπάρχει δημιουργούν πράγματι πρόβλημα στην επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Λίγκας το οποίο συνεδριάζει την Πέμπτη ή την Παρασκευή, αλλά καθώς φαίνεται δεν θα μπορέσει να προχωρήσει σε επικύρωση της βαθμολογίας.

Kύκλοι της Super League πάντως έλεγαν πως ακόμη και αν δεν επικυρωθεί η βαθμολογία στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αυτή την εβδομάδα, η κλήρωση θα γίνει κανονικά, με πιθανότερη μέρα διεξαγωγής τη Δευτέρα 16 Iουλίου.

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook