Στην πόρτα της εξόδου και ο Κυριακίδης

Ο έμπειρος μέσος εξετάζει τρεις προτάσεις, η μία από την Λοκομοτίβ Πλόντβιβ ενώ περιμένει και την τελική πρόταση του Εργοτέλη για αναπροσαρμογή, οικονομικά και χρονικά, του συμβολαίου του

Ο Ηλίας Κυριακίδης έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο αλλά η αλήθεια είναι ότι πιθανότατα και το δικό του όνομα θα προστεθεί στην μακροσκελέστατη λίστα με τους παίκτες που αποχώρησαν φέτος το καλοκαίρι από την ομάδα.

Και αυτό γιατί ο Κυριακίδης έχει δεχθεί τρεις προτάσεις, οι δύο από ομάδες Σούπερ Λιγκ και η τρίτη και ενδεχόμενα πιο δελεαστική, από την Βουλγάρικη Λοκομοτίβ Πλόντβιβ που θέλει διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό της. Η Λοκομοτίβ είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της γείτονας χώρας, αγωνίζεται στην Ευρώπη και προσφέρει σημαντικά μπόνους, στοιχεία που κάνουν την πρόταση της αρκετά ενδιαφέρουσα.

Την ίδια ώρα όμως γίνεται και στον Εργοτέλη μια συζήτηση με τον Κυριακίδη αναφορικά με το συμβόλαιο του, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να κρατήσουν τον Κυριακίδη αλλά με μικρότερες οικονομικές απολαβές. Και ως «αντίβαρο» προτείνουν συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας.

Όλα αυτά «ζυγίζονται» από τον Κυριακίδη που ενδεχόμενα και αύριο να πάρει την οριστική του απόφαση, με γνώμονα όπως λέει ο ίδιος, να είναι ευχαριστημένοι τόσο ο ίδιος όσο και ο Εργοτέλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook