Ζητείται… μέσος στον Εργοτέλη

Μετά την αποχώρηση και του Ηλία Κυριακίδη ο Εργοτέλης αναζητάει εναγωνίως ενίσχυση στην μεσαία του γραμμή αφού έχει αδειάσει το κέντρο του.

Μία ακόμη αποχώρηση είχαμε χθες στον Εργοτέλη με την επιχείρηση.. σκούπα να συνεχίζεται. Ο Ηλίας Κυριακίδης αποτελεί και αυτός παρελθόν από την κρητική ομάδα και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βουλγαρία και στην Λοκομοτίβ Πλόντβιβ.

Η αποχώρηση του 27χρονου μέσου έχει να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες των Τζούνιορ, Μπέτο, Ολίσε και Φραγκουλάκη πράγμα που φανερώνει την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του Εργοτέλη στον άξονα αφού η μεσαία γραμμή θεωρείται ιδιαίτερα νευραλγική και καθοριστική για τον τρόπο παιγνιδιού μίας ομάδας.

Άλλωστε όπως έχει προαναγγείλει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Σίνισα Γκόγκιτς, στόχος του Εργοτέλη είναι να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και με μία αποδυναμωμένη και σχεδόν αποψιλωμένη μεσαία γραμμή κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να γίνει ανεξάρτητα με το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται οι “κιτρινόμαυροι” την νέα χρονιά.

Συνεπώς η ενίσχυση του Εργοτέλη στον χώρο του κέντρου την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά το… τσουνάμι των αποχωρήσεων, κρίνεται πλέον επιβεβλημένη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις αφού λογικά οι στόχοι έχουν εντοπιστεί με βάση τον σχεδιασμό που έχει γίνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook