Συμπληρώθηκε μισή… ντουζίνα

Για έκτη φορά αναβλήθηκε η υπόθεση του Εργοτέλη στην επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών, ενώ αναβλήθηκε και η απολογία Κέρκυρας και Πανιωνίου στην Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ

Πλέον το κακό παράγινε. Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ δεν εκδίκασε ούτε σήμερα την υπόθεση του Εργοτέλη με τις καταγγελίες κατά Πανιωνίου και Κέρκυρας, με αποτέλεσμα τα σπουδαία να πάρουν «μετάθεση» για την ερχόμενη Δευτέρα.

Επίσης σήμερα πήρε αναβολή για την Τετάρτη 18 Ιουλίου, η συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, που είχε καλέσει σε απολογία την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο, έπειτα από τις γνωστές καταγγελίες του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού.

Στο μεταξύ οι «κιτρινόμαυροι» δεν ανησυχούν για την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ καθώς και στην ατζέντα της συνεδρίασης δεν αναφέρεται η επικύρωση, αλλά συζήτηση για επικύρωση της βαθμολογίας. Μια επικύρωση που δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα από τις 18 Ιουλίου, αφού εκκρεμούν οι δύο υποθέσεις σε Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ, αλλά και σε Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Εν αναμονή λοιπόν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook