Με το βλέμμα στραμμένο σε Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ ο Εργοτέλης

Διοικητικό συμβούλιο στην Σούπερ Λιγκ απόψε με βασικό θέμα την επικύρωση της βαθμολογίας της περασμένης σεζόν ενώ εκδικάζεται και η υπόθεση του Πανιωνίου στην Επιτροπή Ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ.

Συνεχίζεται η νομική “μάχη” του Εργοτέλη και η σημερινή μέρα είναι καθοριστική για την προσπάθεια που κάνει η κρητική ομάδα για να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

Σήμερα διεξάγεται το Διοικητικό συμβούλιο στην Σούπερ Λιγκ με βασικό θέμα την επικύρωση της βαθμολογίας της περασμένης σεζόν αν και κάτι τέτοιο προσπαθούν να μπλοκάρουν Εργοτέλης και Παναιτωλικός. Οι δύο ΠΑΕ ζητάνε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος λόγω χρεών, που όπως υποστηρίζουν έχουν απέναντι σε ποδοσφαιριστές, Πανιώνιος και Κέρκυρα. Σήμερα θα απολογηθούν οι δύο ομάδες στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.  Όσο καθυστερεί η επικύρωση της βαθμολογίας πάντως τόσο παραμένουν οι ελπίδες για δικαίωση.

Εξάλλου σήμερα θα εκδικαστεί και η υπόθεση του Πανιωνίου στην Επιτροπή Ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ για παράνομες μεταγραφές τον περασμένο Ιανουάριο. Εργοτέλης και Παναιτωλικός υποστηρίζουν οτι Πανιώνιος και Κέρκυρα έκαναν μεταγραφές χωρίς να διαθέτουν ασφαλιστική ενημερότητα ενώ είχαν και χρέη προς παλιούς παίκτες.

Από τα σημερινά αποτελέσματα των δύο “μαχών” του Εργοτέλη θα κριθεί και σε μεγάλο βαθμό αν του χρόνου θα ξαναπαίξει στην Σούπερ Λιγκ ή θα αγωνιστεί στην Φούτμπολ Λιγκ όπου υποβιβάστηκε.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook