Μεγάλη διαφορά με Αγρίτη

Προτάθηκε και είναι στα υπόψη ο Κανακούδης, σκέψεις για Ραπτάκη και αναπροσαρμογή συμβολαίου σε Κατσικοκέρη

Η απόφαση που θα προσδιορίσει την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Εργοτέλης μπορεί να αργεί ακόμα, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» εντείνουν τις προσπάθειες τους για να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ένας σχεδιασμός που θα ξεκινήσει να υλοποιείται μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο για Σούπερ Λιγκ ή Β’ Εθνική.

Αναφορικά τώρα με τις περιπτώσεις παικτών, αυτές είναι αρκετές καθώς καθημερινά γίνονται συζητήσεις και σκέψεις για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα, μέσα από τις συζητήσεις Γκόγκιτς και Λαμπράκη.

Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Αγρίτη που αποκαλύψαμε χθες. Οι δύο πλευρές έχουν μπει στην ουσία της διαπραγμάτευσης αλλά εκ πρώτης όψης παρατηρείται μια σημαντική διαφορά στο οικονομικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας η αρχική πρόταση του Εργοτέλη δεν ξεπερνά τις 40.000 ευρώ, την στιγμή που ο παίκτης έχει βάλει τις 60.000 ευρώ ως το κατώτατο ποσό για να συζητήσει τις λεπτομέρειες.

Από κει και πέρα στον Εργοτέλη έχει προταθεί και εξετάζεται με ενδιαφέρον η περίπτωση του Πέτρου Κανακούδη ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, εκεί που ο Εργοτέλης αναζητά ποδοσφαιριστή μετά την αποχώρηση του Βίσιο τον Γενάρη και την πολύ πιθανή αποχώρηση και του Δάρλα. Ο Κανακούδης είναι 28 ετών και έχει μεγάλη εμπειρία τόσο από Α’ όσο και από Β’ Εθνική, έχοντας συνολικά 178 συμμετοχές, οι περισσότερες με Αστέρα Τρίπολης, Γιάννινα και Ηρακλή στην Σούπερ Λιγκ.

Επίσης στον Εργοτέλη κάνουν σκέψεις για την απόκτηση του Δημήτρη Ραπτάκη που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά και μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις στο κέντρο της άμυνας, αλλά και για τον Κατσικογιάννη στον οποίο τηλεφώνησε ο Σίνισα Γκόγκιτς όπως αποκαλύψαμε νωρίτερα.

Τέλος να σημειωθεί ότι παρά τις διάφορες σειρήνες, ο Νίκος Κατσικοκέρης θα παραμείνει στον Εργοτέλη και μάλιστα σύντομα θα κληθεί από την διοίκηση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με αναπροσαρμογή διάρκειας και απολαβών (προς τα πάνω).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook