Υπάρχει ελπίδα για Εργοτέλη;

Το ΙΚΑ Καλλιθέας απεφάνθη πως είναι νόμιμη η ασφαλιστική ενημερότητα του Πανιώνιου αλλά οι πιθανότητες δικαίωσης των «κιτρινόμαυρων», κυρίως κατά της Κέρκυρας, έχουν αυξηθεί. Συγκρατημένα αισιόδοξα τα μέλη του Εργοτέλη.

Μέσα στον καύσωνα των ημερών, στον Εργοτέλη θα πρέπει να προσθέσουμε ακόμα καμιά δεκαριά βαθμούς Κελσίου, καθώς οι υποθέσεις που κυνηγά για να παραμείνει στην κατηγορία, μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Και μπορεί την ερχόμενη Δευτέρα, στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ να μην υπάρχει μέσα το όνομα την Ηρακλειώτικης ομάδας, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί περισσότερη αισιοδοξία στους κόλπους του συλλόγου. Αισιοδοξία που επισήμως δεν βγαίνει προς τα έξω, ούτε φυσικά από πού «πηγάζει» εν τούτοις όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι υπάρχει μια στροφή, από τα κέντρα αποφάσεων αλλά ακόμα και από τις αντίδικες ομάδες, που δείχνουν μια τάση που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί «ευνοϊκή» για τον Εργοτέλη.

Το γεγονός ότι οι υποθέσεις και οι καταγγελίες του Εργοτέλη δεν έχουν απορριφθεί ούτε από την ΕΙΜ ούτε από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά και ο… πανικός που φαίνεται να υπάρχει σε Ν. Σμύρνη και στο νησί των Φαιάκων, είναι στοιχεία που ναι μεν δεν μπορούν από μόνα τους να δικαιώσουν τον Εργοτέλη, αλλά σαφέστατα μπορούν να αυξήσουν το ποσοστό αισιοδοξίας.

Και όπως λένε οι πληροφορίες κυρίως κατά της Κέρκυρας, αναφορικά με τελεσίδικες υποθέσεις χρεών σε παίκτες και προπονητές. Για τον Πανιώνιο θα πρέπει να τονιστεί ότι ουσιαστικά υπάρχει μόνο η καταγγελία για οφειλές και μηδενισμούς που δεν εκτελέστηκαν, καθώς το θέμα των παράνομων μεταγραφών τον Γενάρη φαίνεται ότι «παγώνει».

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr το ΙΚΑ Καλλιθέας, στο οποίο απευθύνθηκε η ΕΠΟ, έκανε γνωστό ότι η ασφαλιστική ενημερότητα του Πανιωνίου, με την οποία έγιναν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, είναι νόμιμη και σωστά οι υπηρεσίες του, την εξέδωσαν.

Η ουσία είναι ότι το θέμα δικαίωσης του Εργοτέλη έχει μπει στην τελική ευθεία και ενδεχόμενα ένα από τα τελευταία επεισόδια να παιχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, τότε που έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης στην ΕΙΜ κα ταυτόχρονα η απολογία Κέρκυρας και Πανιωνίου στην πειθαρχική της Σούπερ Λιγκ.

Στον Εργοτέλη διατηρούν μια συγκρατημένη αισιοδοξία, θεωρούν ότι οι περιπτώσεις που κυνηγούν δικαστικά είναι «καραμπινάτες», ωστόσο κρατούν μικρό καλάθι, περιμένοντας τις τελικές αποφάσεις.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook