Με νέο λουκ

Θα παρουσιαστεί ο Εργοτέλης την νέα χρονιά αν και δεν ξέρει ακόμα αν θα παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

Έναν νέο, εντελώς διαφορετικό με πέρυσι Εργοτέλη θα παρακολουθήσουμε του χρόνου αφού η επιχείρηση.. Απόψίλωση καλά κρατεί.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ 13 παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει από την κρητική ομάδα, ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ενδεχομένως να γίνει ο 14ος. Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Στον αντίποδα, έχουν μείνει 15 μόνο πάικτες ενώ έχουν προωθηθεί και τρείς από την ομάδα Νέων συν τον νεαρό Χρυσοφάκη που αποκτήθηκε από την Ιεράπετρα.

Όπως γίνεται κατανοητό ο φετινός Εργοτέλης δεν θα έχει καμία σχέση με τον περυσινό ενώ βέβαια παραμένει άγνωστο αν θα τα καταφέρει τελικά να δικαιωθεί από τις εξώ αγωνιστικές “μάχες” που δίνει και να εξακολουθεί να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την επόμενη βδομάδα αναμένεται να υπάρξει ένα μπαράζ μεταγραφικών κινήσεων ώστε να γεμίσει το ρόστερ της ομάδας και να γίνει πιο ανταγωνιστικό ανεξάρτητα από σε ποιά κατηγορία θα παίξει τελικά.

Από εκεί και πέρα, σήμερα, Κυριακή, οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς θα έχουν ευκαιρία να ξεκουραστούν έπειτα από μία εβδομάδα προετοιμασίας και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας (8:30), ενώ την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί και απογευματινή προπόνηση (19:00).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook