Οι ώρες φαίνονται σαν… αιώνες

Αύριο στη 1μμ. η απόφαση της Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ για τις καταγγελίες του Εργοτέλη κατά των Πανιωνίου – Κέρκυρας

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Εργοτέλη περιμένοντας την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ για τις καταγγελίες κατά των Πανιωνίου – Κέρκυρας. Η απόφαση αναμενόταν να βγει σήμερα το απόγευμα γύρω στις 6μμ, ωστόσο έπειτα από νεότερη ενημέρωση, πήρε παράταση για αύριο το μεσημέρι στη 1μμ.

Η απόφαση αυτή, που θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι είναι εφέσιμη, σε συνδυασμό με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ που έχει καλέσει για την Τετάρτη σε απολογία τον Πανιώνιο και την Κέρκυρα για τις ίδιες καταγγελίες, θα αποσαφηνίσουν την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Εργοτέλης.

Λογικό είναι ότι οι ώρες φαίνονται σαν… αιώνες στους ανθρώπους του Εργοτέλη που περιμένουν τα ευχάριστα προκειμένου να παραμείνουν στην Σούπερ Λιγκ, διαφορετικά θα πρέπει να κάνουν τον προγραμματισμό τους σχετικά με την Β’ Εθνική.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, ωστόσο όπως έχουμε αναφέρει ξανά, φαίνεται να υπάρχει μια… στροφή στα κέντρα αποφάσεων που πλέον βλέπουν πιο… συμπαθητικά της προσπάθεια δικαίωσης του Εργοτέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook