Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες Εργοτέλη κατά Κέρκυρας και Πανιωνίου!

Όπως μετέδωσε πρώτος ο Athletic Radio 104,2 απορρίφθηκαν οι ενστάσεις του Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας με αποτέλεσμα να εξανεμίζονται οι ελπίδες παραμονής στην Σούπερ Λιγκ.

Η πολυαναμενόμενη απόφαση για τον Εργοτέλη είχε αρνητικό περιεχόμενο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athletic Radio 104.2 τα μέλη της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ, δεν έκαναν δεκτές τις καταγγελίες των «κιτρινόμαυρων» και ουσιαστικά απέρριψαν το αίτημα τους για να μείνουν στην Σούπερ Λιγκ.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα από την Ομοσπονδία και στον Εργοτέλη περιμένουν πλέον να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κάνουν έφεση ή όχι, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν θα εγκαταλείψουν την «μάχη».

Με την σημερινή απόφαση πάντως, ο Εργοτέλης θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στην Β’ Εθνική, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραστικά στην έφεση, εφόσον κατατεθεί, ή διαφοροποιηθεί τόσο πολύ η υπόθεση στην αυριανή απολογία Πανιωνίου και Κέρκυρας, επίσης έπειτα από τις καταγγελίες του Εργοτέλη, στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook