Η επίσημη απορριπτική απόφαση της ΕΙΜ για τις καταγγελίες του Εργοτέλη

Που επιβεβαιώνει πλήρως τις πληροφορίες του Αthletic Radio 104,2 για την απόρριψη των ενστάσεων του Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας.

Ανακοινώθηκε και επίσημα, όπως σας είχε έγκαιρα και έγκυρα ενημερώσει νωρίτερα πρώτος ο Athletic Radio 104.2, δείτε εδώ, η απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ όπου δεν έκανε δεκτές τις καταγγελίες των “κιτρινόμαυρων” και ουσιαστικά απέρριψε το αίτημα τους για να μείνουν στην Σούπερ Λιγκ κατά πλειοψηφία για την περίπτωση του Πανιωνίου, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr με 4-1 ψήφους,  και ομόφωνα για αυτήν της Κέρκυρας.

Πλέον ο Εργοτέλης αφού πήρε στα χέρια του το σκεπτικό της απόφασης, θα το εξετάσει το νομικό του επιτελείο και θα καθορίσει τις επόμενες ενέργειες του, που θα είναι η υποβολή ένστασης. Να σημειωθεί πως Κέρκυρα και Πανιώνιος για το θέμα αυτό θα απολογηθούν και την Τετάρτη (18/7, 14.30) στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

  • Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ:

“Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης:            1465/2011-12

Υπόθεση:                   Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΠΑΕ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ»

Απόφαση:                 Η επιτροπή κατά πλειοψηφία απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.

 

Αριθμός απόφασης:            1467/2011-12

Υπόθεση:                   Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ».

Απόφαση:                 Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.

 

Αριθμός απόφασης:            1/2012-13

Υπόθεση:                   Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ».

Απόφαση:                 Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook