Έτοιμος για έφεση ο Εργοτέλης

Οι νομικοί της κρητικής ομάδας εξετάζουν το σκεπτικό της απορριπτικής απόφασης της ΕΙΜ στην οποία μειοψήφισε ο πρόεδρος της Επιτροπής!

Στα χέρια των ανθρώπων του Εργοτέλη βρίσκεται το σκεπτικό της απορριπτικής απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ που ετοιμάζουν την έφεση ως επόμενη νομική τους κίνηση.

Χαρακτηριστικό είναι οτι στο σκεπτικό της απόφασης μειοψήφισε ο πρόεδρος της Επιτροπής αλλά παρ΄όλα αυτά τα μέλη της ψήφισαν υπέρ της αθώωσης του Πανιωνίου και εναντίον της καταγγελίας του Εργοτέλη.

Οι νομικοί του Εργοτέλη εξετάζοντας το σκεπτικό καταλήγουν στο συμπέρασμα οτι προκαλεί τρομερά αλγεινή εντύπωση οτι ο καθ΄ύλην αρμόδιος και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Βασίλης Σαράκης, μειοψηφεί προτείνοντας την τιμωρία του Πανιωνίου.

Στην δισέλιδη αναφορά του τεκμηριώνει την αποφασή του στηριζόμενος βάσιμα στα διεθνή κριτήρια που υπάρχουν εν αντιθέσει με τα τέσσερα μέλη της επιτροπής που πατώντας πάνω σε άκαιρα  και χωρίς ουσία θέματα απέρριψαν την καταγελλία του Εργοτέλη.

Φαίνεται, οτι το κυριάρχο θέμα ήταν η τοποθέτηση της νομικής υπηρεσίας της ομοσπονδίας που ισχυρίζεται αβάσιμα και αστήρικτα οτι ο Πανιώνιος δεν χρωστάει τώρα, όμως έχει παλαιότερα χρέη και “ανοικτά” οικονομικά θέματα όπως με τον πρώην προπονητή του Τάκη Λεμονή. 

Κοντολογίς, πρόκειται για ανεδαφικά και άνευ ουσίας επιχειρήματα οπότε η νομική υπηρεσία του Εργοτέλη ετοιμάζει το συντομότερο δυνατόν την έφεσή του για να ανατρέψει την απόφαση και τα διαμορφωθέντα εις βάρος του δεδομένα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook