Απορριπτική απόφαση και από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ

Μετά την απόφαση από την ΕΙΜ της ΕΠΟ και η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας απέρριψε τις καταγγελίες Εργοτέλη και Παναιτωλικού για Πανιώνιο και Κέρκυρα.

Μετά την χθεσινή απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ για τις καταγγελίες του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού εναντίον Πανιωνίου και Κέρκυρας, ήρθε σήμερα και η απορριπτική απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας όπως και αναμενόταν.

Ήταν δύσκολο η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας να λάβει μία διαφορετική απόφαση αφού η χθεσινή ετυμηγορία της ΕΠΟ αποτελούσε οδηγό για την σημερινή διαδικασία που είχε το ίδιο αρνητικό για τον Εργοτέλη αποτέλεσμα.

Πλέον οι νομικοί της ομάδας ετοιμάζουν τις εφέσεις τους, τέσσερις στον αριθμό, δυο σε βάρος της ΕΠΟ και δύο εις βάρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, για να μπορέσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να αγωνίζονται οι “κιτρινόμαυροι” και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

  • Αναλυτικά η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις  παρακάτω αποφάσεις :

Α) ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)

«Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής,  στις  12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων»: Απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.

 

Β) ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)

«Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής,  στις  12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων»: Απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.

 

Γ) ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)

«Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής,  στις  12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων»: Απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook