Αναπροσαρμογή πλάνων σε μεταγραφές και προετοιμασία

Στον Εργοτέλη «ενεργοποιούν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό με το βλέμμα στην Β’ Εθνική, ενώ αλλάζουν και τα σχέδια των προπονήσεων

Μπορεί διοικητικά ο Εργοτέλης να «παλεύει» ακόμα την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ, με τις εφέσεις που θα κατατεθούν ίσως και σήμερα, εν τούτοις όμως το ποδοσφαιρικό τμήμα, ξεκινάει την… προσαρμογή του στα νέα δεδομένα της Β’ Εθνικής.

Σήμερα ή το αργότερο τις επόμενες ημέρες θα γίνει μια συνάντηση των Δημήτρη Παπουτσάκη, Σίνισα Γκόγκιτς και Σταύρου Λαμπράκη για να ξεκαθαρίσει το μεταγραφικό τοπίο, με τους δύο τελευταίους να έχουν έτοιμα τα πλάνα τους στα οποία περιλαμβάνονται περίπου μια… 11άδα παικτών που θα πρέπει να αποκτηθούν. Οι μισοί και περισσότεροι από αυτούς θα μπορούν να παίξουν και στις δύο κατηγορίες, ενώ αργότερα και μόλις αποσαφηνιστεί το θέμα της κατηγορίας θα γίνουν και οι υπόλοιπες κινήσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις των ανθρώπων του Εργοτέλη θα γίνουν μεταγραφές σε όλες τις θέσεις της 11άδας, εκτός από αυτή του τερματοφύλακα, όπου ο Εργοτέλης είναι «κομπλέ». Ονόματα υπάρχουν δεκάδες αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την συνάντηση με τον Δημήτρη Παπουτσάκη που αναλαμβάνει περισσότερη… δράση μετά την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Αναπροσαρμογή σχεδίων υπάρχει πλέον και για την προετοιμασία καθώς θα πέσουν αρκετά οι ρυθμοί, θα υπάρχουν λιγότερες διπλές προπονήσεις κα περισσότερα ρεπό, με τον Γκόγκιτς να προγραμματίζει διήμερη ανάπαυση για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook