Ράλλης: “Ήταν Άνθρωπος και Κύριος με κεφαλαία γράμματα”

Συγκλονισμένος από την απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη και με λόγια που έβγαιναν με δυσκολία από τα χείλη του μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, Γιάννης Ράλλης.

Στο πένθος έχει βυθιστεί όχι μόνο η οικογένεια του Εργοτέλη αλλά όλη η Κρήτη και κατ΄επέκταση η Ελλάδα από την είδηση του θανάτου του αγαπητού σε όλους μας Απόστολου Παπουτσάκη.

Συντετριμμένος και ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη, Γιάννης Ράλλης, μίλησε με λόγια που έβγαιναν με δυσκολία και με δάκρυα στα μάτια για τον χαμό του διοικητικού ηγέτη της κρητικής ομάδας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη.

  • Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Ράλλης:

” Δυστυχώς αν και ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω ο Απόστολος Παπουτσάκης δεν είναι πια μαζί μας.  Ήταν ένας Άνθρωπος και Κύριος με κεφαλαία γράμματα.

Ήταν απίστευτος και σπάνιος άνθρωπος. Δεν είναι δυνατόν αυτό που ζούμε. Μας έχει συγκλονίσει ο χαμός του. Ήμουν μέρα – νύχτα μαζί του και για μένα θα είναι πάντα ο Κύριος Απόστολος.

Είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και αν και θα μπορούσα να μιλάω ώρες για εκείνον και το μεγαλείο του δεν μπορώ να αρθρώσω τις λέξεις που θα ήθελα να πω.

Τα λόγια άλλωστε περισσεύουν. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε και αυτό φαίνεται και από τα συλλυπητήρια μηνύματα που έρχονται σωρηδόν.

Μακάρι να του μοιάσουμε και να τον έχουμε φωτεινό φάρο στην ζωή μας. Πένθος ανείπωτο για όλους μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook