Πλήθος κόσμου για το «ύστατο χαίρε» στον Απόστολο Παπουτσάκη!

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του Απόστολου Παπουτσάκη που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άνω Χερσόνησο.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άνω Χερσόνησο, για να αποχαιρετήσει τον Απόστολο Παπουτσάκη, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία πρωτοστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 60 ετών, μετά από νέο καρδιακό επεισόδειο που υπέστη κι ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Πολιτικοί φορείς, επιχειρηματίες, παράγοντες του αθλητισμού, αλλά και πλήθος απλού κόσμου που γνώριζε ή δεν ήξερε, αλλά θαύμαζε τον Απόστολο Παπουτσάκη έδωσε το παρών και του είπε το ύστατο χαίρε.

  • Ράγισαν κι οι πέτρες όταν ο γιος του Απόστολου Παπουτσάκη, Δημήτρης, εκφώνησε τον επικήδειο λόγο:“Δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι τα μαθήματα που μου έδωσες: μαθήματα ανθρωπιάς, ήθους, αλληλεγγύης, μαθήματα που θα συνεχίσεις να μου δίνεις… Θα βρεις εσύ τον τρόπο πώς θα το κάνεις”

Συγκινητική και η ομιλία του στενού συνεργάτη του και γενικού διευθυντή του Εργοτέλη κ. Γιάννη Ράλλη, ο οποίος υποσχέθηκε ότι αύριο θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα και θα το κάνει με ότι όπλα έχει στη μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη.

[nggallery id=10]

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook