Σήμερα η πρώτη “μάχη” στην μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη θα συνεχίσουν μέχρι τέλους τη μάχη της δικαίωσης. Σήμερα έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ της καταγγελίας του, που απορρίφθηκε από την ΕΙΜ.

Με όπλο την ισχυρή μνήμη για τον Απόστολο Παπουτσάκη που έφυγε τόσο πρόωρα και ορκισμένοι να πετύχουν την δικαίωση και να του την αφιερώσουν εκεί ψηλά που βρίσκεται, οι άνθρωποι του Εργοτέλη “ρίχνονται”  ξανά στην δικαστική “μάχη”.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα συνεχίσουν μέχρι τέλους τον αγώνα τους και σήμερα έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ της καταγγελίας του Εργοτέλη που απορρίφθηκε από την Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών.

Αύριο εξάλλου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση από την Επιτροπή Εφέσεων της καταγγελίας που απορρίφθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Συγκινητική άλλωστε ήταν η ομιλία του γενικού διευθυντή του Εργοτέλη κ. Γιάννη Ράλλη στην κηδεία του διοικητικού ηγέτη της ομάδας ότι θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα και θα το κάνει με ό,τι όπλα έχει στη μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη.

Ο Εργοτέλης πενθεί, όμως θα παίξει τα ρέστα του αυτές τις δύο ημέρες όπως αποφασίστηκε και την περασμένη Κυριακή στην δίωρη συνάντηση που έγινε με φορείς και βουλευτές του Ηρακλείου.

Μάλιστα θα συνεχίσει τον αγώνα του για δικαίωση ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσει στα πολιτικά δικαστήρια, δρόμος που αναντίρρητα είναι ακραίος και επικίνδυνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook