«Μαγειρεύουν» την απόφαση που θα βγει αύριο

«Επίθεση» του Γιάννη Ράλλη στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ και «απειλή» για προσφυγή του Εργοτέλη στο CAS

Κάποια έγγραφα που δεν υπήρχαν από τον φάκελο της Κέρκυρας (!!!) ήταν η επίσημη δικαιολογία της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ προκειμένου να μην ανακοινώσει σήμερα την απόφαση της για την έφεση του Εργοτέλη κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΙΜ που είχε απορρίψει την καταγγελία των «κιτρινόμαυρων».

Δεν αποκλείεται μάλιστα η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να θέλει να εκδικάσει και την αυριανή έφεση του Εργοτέλη, για την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, και έπειτα να ανακοινώσει μαζί τις αποφάσεις της.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ράλλης, όπως είχε υποσχεθεί στον επικήδειο του στον Απόστολο Παπουτσάκη, πήγε στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ και ήταν… ταύρος εν υαλοπωλείο. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ πήγε με δεκάδες δημοσιεύματα τα οποία και τα κατάθεσε, έκανε λόγο για προαποφασισμένες υποθέσεις, ακόμα και σε δεύτερο βαθμό, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Εργοτέλης θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό, Αθλητικό δικαστήριο (CAS) για να βρει το δίκιο του και να δικαιωθεί, έστω και μετά θάνατον, ο Απόστολος Παπουτσάκης. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook