Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα

Ανέβασε τους τόνους για να βρει το δίκιο του ο Εργοτέλης που είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την υπόθεση στο CAS εφόσον σήμερα δεν δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Καθυστέρηση με πολλά ερωτηματικά από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που εκδίκασε χθες σε δεύτερο βαθμό τις καταγγελίες των “κιτρινόμαυρων”  εις βάρος Κέρκυρας και Πανιωνίου που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση κατά την διάρκεια της εκδίκασης.

Ο Εργοτέλης τα δίνει όλα και ανεβάζει τους τόνους για να αλλάξει τα δεδομένα και να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ ανατρέποντας την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ.

Η χθεσινή εκδίκαση έγινε σε κλίμα έντασης ενώ συμπληρωματικά έγγραφα ζήτησε να καταθέσει η ΠΑΕ Κέρκυρα. Συνεπώς για σήμερα παρατείνεται η αγωνία των εμπλεκόμενων ΠΑΕ. Πάντως δεν αποκλείεται η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ να θέλει να εκδικάσει και την σημερινή έφεση του Εργοτέλη, για την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, και έπειτα να ανακοινώσει μαζί τις αποφάσεις της.

Το σίγουρο είναι οτι ο Εργοτέλης είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την δικαίωση μέχρι τέλους και αν εισπράξει και σήμερα αρνητική απάντηση να φτάσει μέχρι το CAS έστω και αν πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία.

Άλλωστε όπως τόνισε και ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της κρητικής ομάδας Γιάννης Ράλλης, και είχε υποσχεθεί στον επικήδειο του στον Απόστολο Παπουτσάκη, «Ο αγώνας δε θα σταματήσει, αλλά θα γιγαντωθεί».  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook