Την Δευτέρα η απόφαση για την έφεση του Εργοτέλη

Υπομονή λίγων ημερών θα κάνει ο Εργοτέλης για να μάθει αν οι προσπάθειες του για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ ευοδωθούν.

Νέα καθυστέρηση στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσων της ΕΠΟ για τις καταγγελίες του Εργοτέλη εις βάρος Κέρκυρας και Πανιωνίου.

Η τελική απόφαση δεν θα βγει σήμερα αφού πήρε παράταση λίγων ημερών για να μάθει αν θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ ανατρέποντας την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ.

Το γεγονός αυτό, μοιραία μετέθεσε και η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκασης της έφεσης του Εργοτέλη κατά της απόφασης της Πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ. Η εκδίκαση της μετατέθηκε για την Τετάρτη, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί καθώς η απόφαση της Δευτέρας, όποια και αν είναι αυτή, θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις. Αν δικαιωθεί δηλαδή ο Εργοτέλης θα ζητήσει από μόνος του να μην εκδικαστεί αφού θα έχει πετύχει αυτό που ήθελε, ενώ σε διαφορετικά απόφαση, πάλι ενδέχεται να μην επιμείνει καθώς θα είναι σχεδόν δεδομένη η απόρριψη της. 

Το σίγουρο είναι οτι ο Εργοτέλης είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την δικαίωση μέχρι τέλους και αν εισπράξει και την Δευτέρα αρνητική απάντηση να φτάσει μέχρι το CAS έστω και αν πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook