Επίκειται συνάντησης κορυφής

Εντός του Σαββατοκύριακου θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Δημήτρης Παπουτσάκης και έπειτα θα δρομολογηθούν ανάλογα οι εξελίξεις στον Εργοτέλη

Ο θάνατος του Απόστολου Παπουτσάκη, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό, έχει «σκεπάσει» τα πάντα στον Εργοτέλη με αποτέλεσμα οι όποιες εξελίξεις να παίρνουν συνεχώς παράταση. Άλλωστε ακόμα δεν έχει τελειώσει, θετικά ή αρνητικά, το σήριαλ με την δικαστική προσπάθεια για δικαίωση και ως εκ τούτου η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί δεν έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία της ΠΑΕ.

Εντός του Σαββατοκύριακου πάντως αναμένεται να γίνει μια πρώτη συνάντηση κορυφής, εκεί όπου ο Δημήτρης Παπουτσάκης αναμένεται να αποσαφηνίσει, τουλάχιστον σε ένα βαθμό, τις προθέσεις του αναφορικά με την ΠΑΕ και ανάλογα από τα αποτελέσματα θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις. Είναι δεδομένο πάντως ότι δεν θα ασκηθεί η παραμικρή πίεση προς την πλευρά του γιού του αείμνηστου Απόστολου, καθώς άπαντες αντιλαμβάνονται όχι μόνο τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια, αλλά και τα πολλά βάρη που καλείται να αναλάβει ο Δημήτρης Παπουτσάκης με προτεραιότητα βέβαια να πέφτει στην ασφαλιστική εταιρία και έπειτα στα υπόλοιπα ζητήματα.

Αποφασίζει ο Γκόγκιτς για τους υπό δοκιμή
Στο μεταξύ με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις με τον Σίνισα Γκόγκιτς να ξεκαθαρίζει αύριο τις περιπτώσεις παικτών που δοκιμάζει εδώ και μέρες στο βοηθητικό του Παγκρητίου. Οι παίκτες που δοκιμάζονται είναι ο Π. Γιακουμάκης του ΠΟΑ, ο Καλομοίρης του Γιούχτα και οι Μασέλης, Αριστεινίδης, Πηγιάκης που ανήκουν στον Εργοτέλη και είχαν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες. Στο μεταγραφικό τομέα τώρα τα πάντα παραμένουν «παγωμένα» με τις περιπτώσεις Αναστασιάδη, Κατσικογιάννη αλλά και των νεαρών Μπακάκη και Πλουσή από τον ΑΟΧανιά, να είναι αυτές που θα προχωρήσουν άμεσα, στην περίπτωση που ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook