Για την Τετάρτη πάει η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να κοινοποιήσει την Τετάρτη την απόφαση της για τις καταγγελίες του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι απορριπτική!

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπή της ΕΠΟ  αναμένεται να κοινοποιήσει την Τετάρτη την απόφαση της για  τις καταγγελίες του Εργοτέλη και του Παναιτωλικού κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι απορριπτική! 

Αν και στον Εργοτέλη περίμεναν από χθες την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μετά από δύο ημέρες αναμονής, οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να μάθουν αύριο την απόφαση, η οποία μόνο ευχάριστη δεν θα είναι.

Η υπόθεση του Εργοτέλη αν και προβλημάτισε έντονα την Πειθαρχική Επιτροπή, σε αυτό το σημείο τουλάχιστον δεν θα έχει αίσιο τέλος καθώς η απόφαση θα είναι απορριπτική.

Στον Εργοτέλη περιμένουν για το τυπικό της απόφασης για να συντονίσουν τις επόμενες  κινήσεις τους και δείχνουν διατεθειμένοι να μην παραδώσουν ακόμα τα “όπλα”. Έτσι δεν αποκλείεται στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο” να τραβήξουν την υπόθεση μέχρι το CAS ή στα πολιτικά δικαστήρια

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook