Μήνυμα… αποχώρησης σε Ρομάνο λόγω του υψηλού συμβολαίου!

Με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης έστειλε μήνυμα αποχώρησης προς τον Ντιέγκο Ρομάνο.

Λέγοντας ότι “πρέπει να συζητηθεί το θέμα Ρομάνο. Δεν γίνεται πλέον να παίρνουν οι παίκτες 100 χιλ. ευρώ”

Ο Αργεντινός αμείβεται με 130 χιλ. ευρώ τον χρόνο και όπως είναι φυσιολογικό στην «μετά Απ. Παπουτσάκη εποχή», τέτοια συμβόλαια θεωρούνται πολυτέλεια για τους «κιτρινόμαυρους».

Όπως αποκάλυψε ο νέος αντιπρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και το Νίκο Μαρκάκη, η νέα διοίκηση σκοπεύει να καλέσει τον Αργεντινό για μείωση των αποδοχών του κάτι που ενδεχομένως να φέρει και την αποχώρηση του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε για την υπόθεση Ρομάνο «κατά την άποψη μου πρέπει να τεθεί θέμα Ρομάνο και να συζητηθεί. Είμαι βέβαιος ότι η επιτροπή μεταγραφών γνωρίζει το θέμα και θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο. Θα κληθεί να συζητήσει όμως πάνω από όλα σεβόμαστε τις υπογραφές μας. Ωστόσο, πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα βάσει των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν και κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Σίγουρα, τα χρήματα που θα επενδυθούν εκεί θα πιάσουν τόπο. Δεν περισεύει ούτε ένα ευρώ. Θέλω να φτιάξουμε μια ομάδα με παιδιά που θα παίρνουν τα χρήματα τους και θα είμαστε συνεπείς. Πάντα, ο Εργοτέλης ήταν συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις του. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν θέλουμε μισθοφόρους ποδοσφαιριστές».

Παράλληλα, ο κύριος Στειακάκης έδωσε το στίγμα της οικονομικής πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει ο Εργοτέλης υπογραμμίζοντας ότι: «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες αποχωρήσεις. Κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν μεγάλα συμβόλαια από το παρελθόν και θα πρέπει να καταλάβουν κάποια πράγματα. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι ομάδες δεν είναι για να πλουτίζουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται να λένε οι ποδοσφαιριστές ότι θα πάρουν 100 χιλ. ευρώ. Αν κάποιοι δεν επαναπροσδιορίσουν τα χρήματα τους, τότε ας σκεφτούν την αποχώρηση. Επειδή υπήρχε στον Εργοτέλη ένας άνθρωπος που πλήρωνε τέτοια συμβόλαια, εκείνοι ήταν τυχεροί. Είναι αδιανόητο να μιλάμε πλέον για ποσά ύψους 100 χιλ. ευρώ. Υπάρχουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές που είναι διατεθειμένοι να παίξουν με χρήματα που αρμόζουν στις συνθήκες της οικονομίας. Χρήματα δεν περισσεύουν, πολύ περισσότερο αυτήν την περίοδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook