Φιλική νίκη με 2-0 για τον Πλατανιά επί του Εργοτέλη

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος του Εργοτέλη και επικράτησε με 2-0 των “κιτρινόμαυρων” σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παγκρήτιο.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος του Εργοτέλη και επικράτησε με 2-0 των “κιτρινόμαυρων” σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παγκρήτιο.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-3-3. Τέρμα ο Καβουσάκης,δεξιά ο Τζανακάκης,αριστερά ο Κούτρης, με το αμυντικό δίδυμο της άμυνας να αποτελούν οι Γιοβάνοβιτς-Σαρρής. Στην μεσαία γραμμή ;ήταν οι Μπουχαλάκης,Κοζορώνης,Ρομάνο και στην επίθεση αριστερά ο Χαντί, δεξιά ο Ρέντζας και στην κορυφή ο Κατσικοκέρης.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, παρέταξε τον Πλατανιά με διάταξη 4-2-3-1. Γκολκίπερ ο Λαζαρίδης,δεξιά ο Αργυρόπουλος,αριστερά Κανακούδης, στο κέντρο της άμυνας Ντόε,Ποτουρίδης. Στην μεσαία γραμμή Καλαϊτζιτς,Αγκιλέρα, οι αμυντικοί μέσοι και σε ελεύθερο ρόλο ο Μιρτσέτα. Στην επίθεση δεξιά ο Ουκάρ,αριστερά Μαραγκουδάκης και στην κορυφή ο Αναστασάκος.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι έγινε με την συμπλήρωση 2 λεπτών αγώνα όταν το σουτ του Μαραγκουδάκη πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας μια μικρή υπεροχή και με τον Ουκάρ να είναι σε καλή μέρα απείλησαν στο 20΄ όταν μετά από σέντρα του Γάλλου, ο Καβουσάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και απομάκρυνε.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Εργοτέλη ήρθε στο 27΄. Μετά από τακουνάκι του Ρομάνο, ο Ρέντζας έβγαλε την σέντρα, ο Λαζαρίδης “βούτηξε” μπροστά στα πόδια του Κατσικοκέρη και έσωσε την ομάδα του.

Στο 44΄ ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ. Μετά από δυνατό σουτ του Αγκιλέρα έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια κατάληξε στα δίχτυα της εστίας του Καβουσάκη.

Ο Εργοτέλης θα μπορούσε να είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσια με την έναρξη της επανάληψης. Στο 47΄μετά από σουτ του Μπουχαλάκη, ο Κηπουρός απέκρουσε και στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια με την επόμενη ευκαιρία στο παιχνίδι να μετουσιώνεται σε γκολ και να είναι για τον Πλατανιά. Στο 65΄ ο Τζανής μετά από βαθιά μπαλιά βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ στην συνέχεια χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στο 83΄ μετά από σέντρα του Κούτρη ο Ευαγγέλου έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Κούρτι έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Δωματά, ο τελευταίος πλάσαρε τον Κηπουρό, ο οποίος με τα πόδια εδιωξε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Εργοτέλης: Kαβουσάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς (70′ Κανδηλάκης), Τζανακάκης, Ρομάνο, Χαντί, Μπουχαλάκης(70′ Κούρτι), Κατσικοκέρης (70′ Ευαγγέλου), Ρέντζας(46′ Μπουρσέλης), Κοζορώνης(70′ Δωματάς), Κούρτης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης (46’ Κηπουρός), Αργυρόπουλος (60’ Παληγιώργος), Ντόε (60’ Τζανής), Ποτουρίδης (60’ Δημήτρης), Κανακούδης (60’ Κουρτεσιώτης), Κάλαϊτζιτς (60’ Δέντζας), Ακιλλέρα (46’ Γκονζάλες), Μιρτσέτα, Ουκάρ (74’ Γιακουμάκης) Μαραγκουδάκης (46’ Μαρτσάκης), Αναστασάκος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook