Επίσημη πρόταση στον Εργοτέλη

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του athleticradio.gr για την προσπάθεια του Άρη να πάρει τον Κατσικοκέρη

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Νίκου Κατσικοκέρη στον Εργοτέλη. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, ο Άρης που ενδιαφέρεται σφόδρα για την απόκτηση του θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του και πλέον το… μπαλάκι πέφτει στους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου που θα κληθούν να πάρουν την οριστική απόφαση.

Η πρόταση που θα έχει κατατεθεί μέχρι το απόγευμα θα περιλαμβάνει οικονομικά και έμψυχα ανταλλάγματα. Τα χρήματα βέβαια δεν είναι αυτά που θέλουν στον Εργοτέλη (200.000 ευρώ), αλλά περίπου το 1/3 των απαιτήσεων του, αλλά ταυτόχρονα θα δοθεί και μια λίστα από παίκτες προκειμένου να επιλεγούν 3-4, κυρίως νεαροί και να αποκτηθούν με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Η πρόταση εκ πρώτης όψης δεν αναμένεται να ενθουσιάσει τους παράγοντες του Εργοτέλη, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα καθώς σημαντικό ρόλο θα παίξει και η «πίεση» που θα ασκήσει πιθανότατα ο Κατσικοκέρης ο οποίος θέλει να παίξει στην Σούπερ Λιγκ και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Άρη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook