«Ο Κατσικοκέρης παραχωρείται μόνο με μεταγραφή»

Με δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis”, o Νίκος Ζαφειρόπουλος, μάνατζερ του Νίκου Κατσικοκέρη μίλησε για τα δεδομένα που υπάρχουν στο ενδιαφέρον του Άρη για τον επιθετικό του Εργοτέλη.

“Πρέπει να πούμε καταρχάς ότι ο παίκτης έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Με δεδομένο ότι πλέον είναι ελάχιστες οι μεταγραφές στον ελληνικό χώρο και αυτό είναι απολύτως λογικό, αφού οι περισσότερες ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, είναι ξεκάθαρο ότι είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή από την μία ομάδα στην άλλη” είπε αρχικά ο παλαίμαχος τερματοφύλακας που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Κατσικοκέρη: “Ο ίδιος ο παίκτης είπε βέβαια ότι είναι τιμή του που ενδιαφέρεται ο Άρης για το πρόσωπό του, θέλει να παίξει στον Άρη, αλλά φυσικά σέβεται και τον Εργοτέλη, που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά. Από τον Εργοτέλη έχουν ξεκαθαρίσει ότι δε δίνουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και ότι μόνο τον παραχωρούν”.

Όσον αφορά την πρόταση του Άρη, ο Νίκος Ζαφειρόπουλος υπογράμμισε ότι “γίνεται λοιπόν μια συζήτηση για τα οικονομικά και τα έμψυχα ανταλλάγματα που μπορεί να δώσει ο Άρης για να πάρει τον παίκτη και μέχρι το βράδυ θα κάνουμε ραντεβού για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook