Στασιμότητα στον Εργοτέλη

Όσον αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις ενώ ο Σίνισα Γκόγκιτς έχει δώσει σήμερα και αύριο ρεπό στους παίκτες του.

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στα μεταγραφικά θέματα του Εργοτέλη. Η κρητική ομάδα έχασε χθες τον Ματίας Βερόν που παρέμεινε στον ΟΦΗ ενώ στα υπόλοιπα θέματα επικρατεί στασιμότητα.

Οι πιέσεις να αποχωρήσει ο Κατσικοκέρης από την ομάδα είναι έντονες αφού φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Αρη. Το θέμα του παραμένει “ανοικτό” αλλά αν η κρητική ομάδα δεν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν θα παραχωρήσει τον παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρης θέλει τον Κατσικοκέρη ως δανεικό με οψιόν αγοράς και δίνει στον Εργοτέλη οικονομικά αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα, δύο παίκτες. Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς αφού ο παίκτης έχει έντονες τάσεις φυγής.

Οι “κιτρινόμαυροι″ έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Γεωργίου, ενώ δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με τους Αναστασιάδη, Λιαπάκη και Κατσικογιάννη αλλά και με τον επιθετικό από την αγορά της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εργοτέλης είναι σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό, αφού το φιλικό με τον ΟΦΗ που ήταν να γίνει στις 19 Αυγούστου αναβλήθηκε. Διήμερο ρεπό έχει δώσει σήμερα και αύριο στους παίκτες του ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook