Στην πόρτα της εξόδου ο Κατσικοκέρης που συμφώνησε με τον Άρη

Ο 24χρονος επιθετικός τα βρήκε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πιέζει την διοίκηση του Εργοτέλη να τον αφήσει να φύγει. «Δεν φεύγει χωρίς ανταλλάγματα» η στάση της ΠΑΕ.

Όπως έγραψε χθες το athleticradio.gr, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Εργοτέλη προσφέροντας τρεις με τέσσερις παίκτες και ένα ποσό που ωστόσο η Κρητική ΠΑΕ θεωρεί ότι είναι μικρό.

Ωστόσο, στην υπόθεση του Κατσικοκέρη το μεγαλύτερο «αγκάθι», για τον Εργοτέλη, αποτελεί η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να φύγει από την Κρήτη για να παίξει στην Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, η συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του που δείχνει ότι δεν θέλει να μείνει με τίποτα στο Ηράκλειο.

Ο ίδιος τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη και από την στιγμή που θέλει να αποχωρήσει, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει. Η περίπτωση του έχει αρκετές ομοιότητες με αυτές των Γιαλούση, Φραγκουλάκη που επίσης πίεσαν την διοίκηση του Εργοτέλη για να τους αφήσει να φύγουν.

Ο Εργοτέλης πρόκειται να απαντήσει σήμερα στην πρόταση που του έχει γίνει από τον Άρη ενώ ζητάει λιγότερους παίκτες και περισσότερα χρήματα για να τον αφήσει να φύγει. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη και αποδέχονται μόνο την αποδέσμευση του ως ελεύθερος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook