Αναμονής το ανάγνωσμα

Καθυστέρηση παρατηρείται στα μεταγραφικά ζητήματα του Εργοτέλη με τις μέρες να περνούν χωρίς να υπάρχουν εξελίξεις. Στο Παγκρήτιο βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Παπουτσάκης.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο στα μεταγραφικά του Εργοτέλη με τα πάντα να είναι στην αναμονή και την αβεβαιότητα.

Μόνο η υπόθεση του Βασίλη Κουτισανικούλη φαίνεται οτι έχει λήξει οριστικά αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο παίκτης μένει ελεύθερος και πείστηκε να μην πάρει μέρος του ποσού του συμβολαίου του.

Σχετικά με την παραμονή ή όχι του ΝίκουΚατσικοκέρη δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τις πιθανότητες όσο περνάνε οι μέρες να μείνει τελικά στον Εργοτέλη να αυξάνονται.

Όσον αφορά τον Γιοβάνοβιτς, εκκρεμεί μία συζήτηση μαζί του με το μέλλον του στον Εργοτέλη να είναι αβέβαιο.

Σχετικά με τις μεταγραφικές προσθήκες, ο Ανέστης Αναστασιάδης είναι προ των πυλών για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μετά και τα “ναυάγια” των περιπτώσεων Λιαπάκη και Κατσικογιάννη που “έκλεισαν” σε Ολυμπιακό Βόλου και Καλλιθέα αντίστοιχα.Καμία εξέλιξη δεν παρουσιάσθηκε στο θέμα του Ισπανού Ρόκε Μέσα Κεβέδο ο οποίος αποκάλυψε στον τύπο της χώρας του τη συμφωνία του με τον Εργοτέλη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, χρόνο συμμετοχής στους νεοαποκτηθέντες  Μηνά Πίτσο και Βασίλη Πλουσή αναμένεται να δώσει ο Σινισα Γκόγκιτς στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει αύριο, Σάββατο, ο Εργοτέλης με τον Ρούβα στο Παγκρήτιο στάδιο στις 18.30.

Εξάλλου χθες για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Εργοτέλης, ο Δημήτρης Παπουτσάκης, σε μία ουσιαστική αλλά και συμβολική κίνηση,  βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου.

Μίλησε στους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους ενώ τους ευχήθηκε και καλή επιτυχία για την νέα σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, επέστρεψαν χθες  στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Σίνισα Γκόγκιτς.

Δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα ο Μανόλης Τζανακάκης, ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Πολωνία.Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε προληπτικά ο Μπουρσέλης.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (8.30) απόγευμα (19.00).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook