Η “πρώτη” Πίτσου – Πλουσή στο σημερινό φιλικό με τον Ρούβα

Ο Εργοτέλης φιλοξενεί στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ρούβα σήμερα στις 18.30 εν αναμονή των επόμενων μεταγραφικών κινήσεών του.

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν τα μεταγραφικά θέματα του Εργοτέλη που έχουν μείνει στάσιμα τις τελευταίες μέρες.

Ούτε και χθες υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη, αν και όλα δείχνουν οτι η επόμενη μεταγρφή θα είναι ο Ανέστης Αναστασιάδης που φαίνεται οτι είναι σταντ μπαϊ για να υπογράψει στους “κιτρινόμαυρους”.

Στον Εργοτέλη περιμένουν και την οριστική λύση του συμβολαίου με τον Κουτσιανικούλη που επιμένει να εισπράξει ένα ποσό για μπει ένα τέλος στην συνεργασία τους.

Ανοικτό και το θέμα του Κατσικοκέρη που πάντως αναμένεται να κλείσει οριστικά, είτε θετικά είτε αρνητικά,  μέχρι την Δευτέρα γιατί κράτησε μέρες.

Κοντά στον Εργοτέλη είναι ο Βαγγέλης Γεωργίου όπου και εδώ παρατηρείται μία καθυστέρηση. Σε εκκρεμότητα και το θέμα Γιοβάνοβιτς που το μέλλον του είναι αβέβαιο στην κρητική ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει σε φιλικό ματς τον Ρούβα σήμερα στις 18.30 στο Παγκρήτιο. Στον αγώνα αυτό αναμένεται να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση με τα “κιτρινόμαυρα” οι νεοαποκτηθέντες Πίτσος και Πλουσής.

Στο σημερινό φιλικό δεν θα αγωνιστεί ο Τζανακάκης που στο φιλικό της Εθνικής ελπίδων με την Πολωνία υπέστη αιμάτωμα στη γάμπα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook