“Κλείνει” Γεωργίου και αποφασίζει ο Γκόγκιτς για αυτούς που δοκίμασε

Τρεις παίκτες δοκίμασε ο Εργοτέλης στο φιλικό με τον Ρούβα με την κρητική ομάδα να κινείται σε έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τρεις παίκτες είχε ο Σίνισα Γκόγκιτς στο χθεσινό φιλικό του Εργοτέλη με τον Ρούβα που έληξε στο Παγκρήτιο με σκορ 2-0 για τους “κιτρινόμαυρους”.

Πρόκειται για τον Μολδαβό αριστερό χαφ Ζαπαλάου, τον επιθετικό Κωνσταντινίδη και τον νεαρό Καπετανάκη που για την τύχη του θα αποφασίσει ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Στο φιλικό αγωνίστηκαν και οι Πλουσής – Πίτσος για πρώτη φορά με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Από κει και πέρα, ο Εργοτέλης είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Βαγγέλη Γεωργίου που βρίσκεται στο Ηράκλειο και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να γίνει παίκτης του.

Κοντά στην κρητική ομάδα είναι και ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη θετική ή αρνητική για τους Κουτσιανικούλη, Κατσικοκέρη και Γιοβάνοβιτς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς σήμερα έχουν ρεπό ενώ την Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (8.30) απόγευμα (19.00).

Εξάλλου, ο Εργοτέλης την Τετάρτη, θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Επισκοπή στο ΔΑΚ Γάλλου, ενώ με την ομάδα του Ρεθύμνου θα δοθεί ένα ακόμη φιλικό στις 25 Αυγούστου στο Παγκρήτιο στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook