Φιλική νίκη για την Επισκοπή επί του Εργοτέλη

Σε ενα παιχνίδι που Επισκοπή και Εργοτέλης χρειάστηκαν μία ώρα αγώνα για να “ξυπνήσουν” οι Ρεθυμνιώτης επικράτησαν με 1-0 της ομάδας του Σίνισα Γκόγκιτς.

Σε ενα παιχνίδι που Επισκοπή και Εργοτέλης χρειάστηκαν μία ώρα αγώνα για να “ξυπνήσουν” οι Ρεθυμνιώτης επικράτησαν με 1-0 της ομάδας του Σίνισα Γκόγκιτς.

Οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν ενα καλό ημίωρο στο παιχνίδι ωστόσο η Επισκοπή σωστά αμυνόμενη και με καποιες “εκρήξεις” στο παιχνίδι της κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Χωρίς την σπουδαία φάση κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Το σουτ του Σεληνιωτάκη στο 15΄ και αυτό του Πρωτογεράκη στο 31΄ ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Χρειαστηκε αρκετός χρόνος στην επανάληψη για να δούμε την πρώτη αξιόλογη φάση. Στο 68 Ο Δελήμπασης απέφυγε τον Γιοβάνοβιτς έκανε το πλασέ, ο Αθανασίου όμως σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε την μπάλα.

Η “απάντηση του Εργοτέληήρθε στο 72΄ με τον Ευαγγέλου όταν σε θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να “νικήσει” τον Νικηφόρο. Η ομάδα του Γκόγκιτς πίεσε στα τελευταία λεπτά για να σκοράρει, και είχε δύο πολύ καλές στιγμές σε διάστημα 2 λεπτών. Στο 84΄με τον υπο δοκιμήν Κωσταντινίδη και στο 86΄ όταν μετά από  “κεραυνό” του Μπουρσέλη από 40 μέτρα, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, η Επισκοπή πέτυχε το γκόλ της νίκης! Ο Κοζανίδης έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα για τον Τριανταφύλλου, ο οποίος με κεφαλιά μέσα απο την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Τo live της αναμέτρησης

15΄  Λάθος από τον Μπουχαλάκη στο χώρο του κέντρου, ο Σεληνιωτάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας, μπήκε μέσα στην περιοχή και το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

31΄ Σουτ του Πρωτογεράκη, μπλόκαρε ο Κελαϊδής.

43΄Καλή εκτέλεση φάουλ  από τον Ρουμπάκη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

Τέλος ημιχρόνου

Ξεκινησε το δεύτερο ημίχρονο

Δελήμπασης και Τριανταφύλλου πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός Φραντζεσκάκης και Σελινιωτάκης.

Γεωργίου, Κωσταντινίδης και Κοζορώνης περνάνε στο γήπεδο για τον Εργοτέλη στην θέση των Πρωτογεράκη, Πλουσή και Κούρτι

68΄Πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη. Ο Δελήμπασης απέφυγε τον Γιοβάνοβιτς έκανε το πλασέ, ο Αθανασίου σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε.

72΄Ο Ευαγγέλου μέσα στην περιοχή της Επισκοπής έκανε το πλασέ, ο Νικηφόρος απέκρουσε.

73΄ Εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη, η μπάλα κατέληξε άουτ.

82΄Σουτ του Σουμπασάκη η μπάλα πέρασε άουτ

85΄ “Κεραυνός” του Μπουρσέλη από 40 μέτρα, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

90′  Ο Κοζανίδης έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα για τον Τριανταφύλλου, ο οποίος με κεφαλιά μέσα απο την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Tέλος αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Επισκοπή:  Κελαϊδής Α. (71’ Νικηφόρος), Σταυρακάκης (63’ Μαραθιανός), Μπαμπουλάκης (71’ Δερμίσης), Αργυράκης, Ψωμάς, Φραντζεσκάκης (46’ Δελήμπασης), Αντιασβίλι (55’ Σουμπασάκης), Σελινιωτάκης (46’ Τριανταφύλλου), Τζέκος (55’ Κοζανίδης), Πουλάκης (67’ Μποτωνάκης), Ρουμπάκης (72’ Μπαξεβάνης).

Εργοτέλης: Καβουσάκης (46’ Αθανασίου), Σαρρής (63’ Κανδηλάκης), Γιοβάνοβιτς (69’ Άλλα), Πρωτογεράκης (46’ Γεωργίου), Τζανακάκης (63’ Ρέντζας), Ρομάνο (67’ Κούτρης), Μπουχαλάκης (59’ Μπουρσέλης), Κατσικοκέρης (59’ Δωματάς), Πλουσής (46’ Κωνσταντινίδης), Κούρτι (46’ Κοζορώνης), Χαντί (71’ Ευαγγέλου).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook