Εξακολουθεί να προβληματίζει και να θέλει ενίσχυση

Σε ένα ακόμα φιλικό ματς φάνηκε η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση του Εργοτέλη και οι αδυναμίες του την ίδια ώρα που η αποψίλωση του ρόστερ του συνεχίζεται με τον Κατσικοκέρη να είναι ο επόμενος που αποχωρεί.

Μπορεί στα φιλικά ματς να μην έχει τόσο μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα όμως και πάλι ο Εργοτέλης δεν κέρδισε και κυρίως προβλημάτισε με την απόδοσή του.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Επισκοπή στο Παγκρήτιο όμως η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση είναι έντονη την ίδια ώρα όπου ο Νίκος Κατσικοκέρης είναι με το ένα πόδι στην ΑΕΚ.

Μάλιστα στο χθεσινό φιλικό δεν αγωνίστηκε και παρακολούθησε με πολιτικά το παιχνίδι, καθώς φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον “δικέφαλο του νότου”.

Η Επισκοπή προηγήθηκε με τον Ψωμά στο 20′ για να ισοφαρίσει ο Εργοτέλης στο 71′ με τον Χαντί.

Τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Σίνισα Γκόγκιτς είναι σίγουρα χρήσιμα ενώ φανερώθηκαν και οι αδυναμίες της ομάδας που πρέπει να καλυφθούν άμεσα ακόμα και στην άμυνα.

Από βδομάδα αναμένεται πάντως να υπάρξουν εξελίξεις με την μεταγραφή του Λιαπάκη ενώ με δεδομένη την αποχώρηση του Κατσικοκέρη ο Εργοτέλης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ίσως και δύο επιθετικών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook