Θέλει καρέ μεταγραφών

Στην απόκτηση τεσσάρων μεταγραφών θα προβεί ο Εργοτέλης που έχασε τον Κατσικοκέρη αλλά και τον Λιαπάκη που τελικά υπέγραψε στον Ηρακλή.

Χάλασε και η μεταγραφή του Λιαπάκη στον Εργοτέλη με τον παίκτη να υπογράφει τελικά στον Ηρακλή αν και η μεταγραφή του στην κρητική ομάδα φαινόταν οτι βρισκόταν σε καλό δρόμο.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προβούν σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις το προσεχές διάστημα μετά και την πώληση του Κατσικοκέρη στην ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις και θα κινηθούν για δύο επιθετικούς, ένα μέσο και ένα αμυντικό.

Ο Εργοτέλης αναζητάει παίκτες και απο την ξένη αγορά και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει την περίπτωση ενός Σέρβου αμυντικού χάφ ενώ έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στις αγορές των Σκοπίων και της Σλοβενίας. Εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας αφού το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα ξεκινήσει σε λιγότερο από τέσσερις βδομάδες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι,το χθεσινό πρόγραμμα του Εργοτέλη περιελάμβανε δύο προπονήσεις. Το πρωινό πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας. Το απόγευμα το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής, όπως και στα τελειώματα των φάσεων. Στο τελευταίο μέρος έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δωματάς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Θεραπεία έκανε ο Βαγγέλης Γεωργίου, ο οποίος έχει μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 19.00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook