Φιλική νίκη με 1-0 του Εργοτέλη επί του ΑΟΧ

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 Α.Ο.Χανιά.

Από το “μικροσκόπιο” του  Σίνισα Γκόγκιτς, πέρασε ο 19χρονος Σέρβος επιθετικός Ραντούλοβιτς, αλλά και ο Σιάνης ο οποίος πέρσι αγωνιστηκε στη Γλυφάδα (μεσοεπιθετικός). Επίσης χρόνο συμμετοχής πήρε και ο υιός του τεχνικού του Εργοτέλη Αλεξ Γκόγκιτς που είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού.

Ο Εργοτέλης μπήκε πολυ δυνατά στο παιχνίδι και στο 3΄ άνοιξε το σκορ με τον Ρομάνο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του υπο δοκιμήν Ραντούλοβιτς και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.Στο 7’ ο Εργοτέλης έχασε σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Ρέντζας είχε δοκάρι, ενώ οι κιτρινόμαυροι έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 25΄ με τον Ρομάνο και δύο λεπτά αργότερα με τον Ρέντζα, ωστόσο οι παίκτες του Εργοτέλη δεν βρήκαν δίχτυα.

Η μόνη αξιόλογη στιγμή για τον ΑΟΧ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 32΄ με τον Μποχώνη να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό του αγώνα και οι πολλές φάσεις έλειψαν. Η καλύτερη στιγμή στην επανάληψη ήταν για τον Εργοτέλη όταν στο 70΄ ο Πλουσής σημάδεψε το δοκάρι.

Εργοτέλης: Aθανασίου,Τζανακάκης (16′ λ.τ. Μπουρσέλης, 55′ Κούτρης)),Σαρρής (55′ Κανδηλάκης),Γιοβάνοβιτς (46′ Αλλα),Πίτσος (46′ Πρωτογεράκης),Κοζορώνης (46′ Κούρτη),Μπουχαλάκης (46′ Σιάνης),Ρομάνο( 46’Αλεξ Γκόγκιτς), Χαντί (46′ Πλουσής)Ραντουλοβιτς (46’Ευαγγέλου), Ρέντζας (72′ Mπουρσελής).

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: Μαρκαντωνάκης, Μποχώνης, Ψυχουντάκης, Τάντσης, Κορτσινίδης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Τζανάκης, Καλπάκης, Καμπλιώνης, Ιωαννίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χωραφάκης, Ταταράκης, Λιονάκης, Σταφινάκης, Στυλιανάκης, Κατάκης, Ζντράσκοβιτς, Γαλανάκης, Ψαράκης, Σάμπα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook