Δοκιμές από τον Γκόγκιτς που αποφασίζει

Ο Σέρβος επιθετικός Ραντούλοβιτς, ο μεσοεπιθετικός Σιαννης και ο… Γκόγκιτς τζούνιορ πέρασαν από το μικροσκόπιο του τεχνικού του Εργοτέλη στο χθεσινό φιλικό με τον Α.Ο.Χ.

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 Α.Ο.Χανιά. Το γκολ ο Ρομάνο όμως όλα αυτά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα αφού ο Σίνισα Γκόγκιτς είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει τρεις παίκτες σε θέσεις που… πονάει ο Εργοτέλης.

Ο 19χρονος Σέρβος επιθετικός Νίκολα Ραντούλοβιτς, ο μεσοεπιθετικός Σιάνης, που έπαιζε στην Γλυφάδα, αλλά και ο …υιός Γκόγκιτς, που αγωνίζεται και αυτός ως μεσοεπιθετικός, δοκιμάστηκαν και ο τεχνικός του Εργοτέλη θα αποφασίσει αν του κάνουν ώστε να ανάψει το… πράσινο φως για την απόκτησή τους.

Ο Ραντούλοβιτς πάντως έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε θετικά στοιχεία ενώ καλές εντυπώσεις άφησαν και οι άλλοι δύο.

Η κρητική ομάδα ψάχνεται για τέσσερις μεταγραφές και έχει ρίξει τα δίχτυα της εντός και εκτός Ελλάδας και αναμένονται εξελίξεις προσεχώς.

Στον Εργοτέλη έχουν αποφασίσει να κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο στον 20χρονο Βραζιλιάνο μέσο Ουέλιγκτον, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 8.30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook